domingo, 21 de noviembre de 2010

8ª jornada CADETS. FOIOS, C.D. 2- LA CREU-0

Altra victòria treballada del Foios, esta vegada front a LA CREU- POBLA DE FARNALS, per 2-0
El partit començá amb clar domini nostre, practicant per moments un bon futbol, amb bones combinacions i joc d'equip. Prompte arriba el primer gol , obra del nostre capità ALBERT. en el minut 10, a la treta d'un corner i aprofitant una segona jugada col.locà el 1-0 en el marcador. Tot seguit en el minut 15, i a la treta d'altre corner, JORDI, de cap i marcant tots els temps, marcava el que al final seria el resultat definitiu. La primera part va transcorrer sense més sobresalts, ja que el nostre equip maniatà perfectament a l'equip contrari. En la segona part amb un vent molt molest, el baló era pràcticament incontrolable, La Creu intentà crear perill, però sense molta confiança amb el seu joc. Hi hagueren ocasions en les dos porteries però sense reflectir-se en el marcador. Bé una vegada vos he contat la historia del partit, resaltar el fet d'acabar amb la porteria a cero, molt bé Santi, resaltar la tornada de Sergi a l'equip, i donar anims a Vicent Orts, que el tindrem un parell de setmanes de baixa.
El proper dissabte en Paterna front al VALENCIA C.F., l'equip del nostre cor (be de tots no, de la majoria de pares i xiquets), però en aquesta ocasió els nostres colors serán blanc i blaus, els colors del nostre equip, els colors del nostre poble, FOIOS. Amunt xiquets, amunt mister i delegat, amunt pares, a disfrutar i si guanyem millor. Per lluita no serà.