lunes, 8 de noviembre de 2010

6ª jornada- CADET- FOIOS, C.D.- 2- PUÇOL-3

No tenim sort. Si que és veritat que no jugarem bé, però el Puçol tampoc. Després de les lamentacions, intentaré ser el més imparcial possible i contar-vos com estigé el partit. Començarem molt bé, posiblement eixe començament tant brillant, ens va produir massa confiança i relajació. En el minut 5 Luis ficava el 1-0 en el marcador en un gol molt bonic desde fora l'area. A continuació en el minut 10 Vicent Orts replegá un rebot del porter i marcava el 2-0. En eixos minuts tinguerem un parell d'ocasions molt clares que no pujaren al marcador. El Puçol amb més coratge que rés comença a dominar el partit, sense tindre ocasions, fins al minut 35, en una jugada sense perill, pilla al nostre porter adelantat i el baló sense ninguna força entra en la nostra porteria ficant el 2-1 en el marcador.
Comença la segona part amb alguns canvis en el nostre equip i quan pareixia que tornavem a controlar el partit, el Puçol ens empata 2-2 de penal innecesari comes per la nostra defensa.
A mitat de la segona part, una jugada clarísima de gol es treta en la ratlla de gol per un defensa del Puçol. Als pocs minuts un mal rebuig de la nostra defensa, cau el baló en els peus del davanter del Puçol i sense més fica el 2-3 definitiu en el marcador.
Anim als xiquets, al equip técnici als pares , açò no més a fet que començar, no hem fet partits brillants, però cap equip ens ha passat per damunt, tot el contrari, hem jugat de tú a tú a tots els equips d'aquesta categoria.