sábado, 27 de noviembre de 2010

CADETS- VALENCIA, C.F. -2 FOIOS-1

Bona vesprada a tots. Gran partit del nostres xiquets hui en Paterna contra l'equip del VCF.
El resultat et deixa una miqueta confundit, ja que després de jugar-li al VCF de tú a tú estas content, peró també et quedes trist per no haver arrancat un empat totalment merescut en un camp molt difícil.
El partit comença mal per al FOIOS, ja que al minut 2, en clar fora de joc el VCF marca el 1-0.
Son un minuts de control per part del VCF peró conforme avança la primera part, el nostre equip comença a entrar en el partit i per moments a controlar el joc, fins a tindre un parell de bones ocasions de gol per part de Robert i Luis. Comença la segona part, i tots pensavem que l'esforç físic del Foios els passaría factura, pues tot el contrari, han tret les forces necesaries per a plantar-li cara a tot un VCF i empatar el partit 1-1, per part de Luis, en una acció de valentia i sabre estar. Faltant 15 minuts, Diego, el millor jugador del VCF, marca el definitiu 2-1, en un bon jut desde fora l'area. Pensavem, ara si que es venen avall els xiquets, peró hem tornat a equivocarse, han tret la garra i l'orgull, i si no fos per els 2 fora joca que l'arbrit ens ha pitat en jugades clares d'encarar al porter i el penal clar que ens ha furtat, el resultat haguera segut un altre.
Perdoneu, en aquesta crónica he segut un poc forofo, peró jugava el meu poble, Foios, els meus fills, Robert i Jordi i els amics dels meus fills, contra l'equip de la meua alma el VCF.
Gran partit, gràcies xiquets, hem disfrutat d'un partit precios, molt be plantejat per Fran amb la col.laboració del nostre delegat, Pepe. Hui val tot forofo i un poc pelota.