martes, 30 de noviembre de 2010

JORNADA 9ª -INFANTIL VALENCIA 5-0 FOIOS

Derrota en els camps de paterna per 5-0 davant el valencia.El domini del valencia es materialitzava molt pronte en el marcador després de pocs minuts començar el partit, la primera part el Foios va eixir molt serios al camp defenent molt bé les arrivades del Valencia, i intentant eixir al contraatac.En la segona part hi ha que destacar les grans parades de Juan i els pals que van fer que la derrota no siguera més abultada.En els primers minuts ens tornarien a marcar de córner com en les jornades anteriors.Després de este gol les forces ens escomençarem a pesar i ja no presionavem amb la mateixa força que ho feiem al principi del partit i van aplegar els altres 3 gols en els que no va estar afortunat el nostre porter.

Com a conclusió dir que els xiquets van fer un esforç molt bo en defensa, pero no vam poder fer ninguna ocasio per culpa de la adelantadisima defensa que disposava el Valencia.

També hi ha que traure aspectes positius com que la actitud de tots els jugadors a sigut perfecta, i que de cara al important partit davant els imposibles hi ha que jugar millor en atac i igual en defensa.