domingo, 7 de noviembre de 2010

6ª JORNADA INFANTIL FOIOS 3 - 1 PUÇOL

Merescuda victòria del Foios davant del colista de la lliga.El domini del foios es va materialitzar prompte el 1-0 aplegava el minut després de que Santi marcara el gol després de una gran asistencia de Pascual.Pasaven els minuts i el Foios tenia la pilota i les ocasions,encara que el puçol va llançar un tir al llarguer pero a la jugada seguent aplegaria el 2-0,Fran faria una gran centrada per a que Pascual marcara un gran gol.Pareixia que el partit estava controlat i una errada en una treta de porta va fer el 2-1 després de que el davanter del Puçol retallara als defenses i marcara a plaer,aixi acabava la primera part.El la segona part el Foios va eixir a sentenciar prompte i despres de varies ocasions errades Vicent va aconseguir el 3-1 en un contraatac.Després del gol el Puçol no va fer res més i el Foios va tenir alguna ocasió per augmentar el resultat pero no van entrar el gols.