miércoles, 2 de marzo de 2011

JORNADA 19 INFANTIL - ACERO 8 - 0 FOIOS

Mal partit i el resultat o diu tot, el Acero ens va passar per damunt durant tot el partit.Ens tornaren a marcar al minut 1 de partit com ja es de costum.Tota la primera part va estar marcada per el domini del Acero i per els gols en contra, no vam dispondre practicament del baló ni de les ocasions per fer algun gol.

La segona part va ser igual ens va faltar fisic i moral, que es normal que faltara perque despres de 6 gols en la primera part es dificil voler seguir jugant el partit en les mateixes ganes que si partit va empat a 0, en la segona part ens van fer dos gols mes i el partit en la segona part no va tindre mes historia.

Golejada i a seguir lluitant per a poder escalar posicions en la taula de clasificacio que no pasa res per pedre.Proxim rival: Crack's que el vam conseguir guanyar a sa casa 0-1