domingo, 14 de noviembre de 2010

JORNADA 7ª INFANTIL - ALBORAYA 7 - 1 FOIOS

Mal partit del Foios en el camp del planter,el equip no va estar a l'altura de un equip més superior.En el partit el Foios va defendre mal els corners, fins a 5 gols de còrner va encaixar el Foios en el partit. Començada la primera part marcava el 1-0 el Alboraya, algunes ocasions més per als dos equips pero res més. Però en la segona part marcaria prompte el Alboraya el 2-0. Va poder cambiar el partit Santi amb un tir al pal però a la jugada següent faria el Alboraya el 3-0. Així fins a el 6-0 amb gols de còrner i de rebot en l'àrea xicoteta. Santi faria el 6-1 amb un gol de falta, el de l'honor. Però encara aplegaria el 7-1 amb un còrner.

No hi ha que calfar-se el cap amb el resultat i el que hi ha que fer és pensar en el pròxim partit davant la Creu en Foios.