martes, 16 de noviembre de 2010

7ª JORNADA - CADET- ALBORAIA U.D. "B"- 1 / FOIOS C.D.- 4

Per fí he tingut un ratet i he pogut escriure la crónica d'una important victoria fronta a una bona escola com es l'Alboraia. Perdoneu la tardança, la setmana actual seré més puntual.
Bé, el dissabte guanyarem un partit que era molt necesari, però crec que més important que la victoria, és la moral, l'alegria i el premi al treball diari. Gràcies xiquets i grácies mister, el dissabte disfrutarem amb les vostres abraçades i les vostres reaccions de companyerisme al finalitzar el partit.

Després d'aquest sermó,vos diré que començarem perdent el partit 1-0 al minut 2, en una jugada molt rápida de l 'Alboraia. Tinguerem uns minuts de dubte, peró als 15 minuts l'equip començà a agafar confiança i alminut 25, Pepe marcá de falta directa l'empat 1-1.

En la segona part l'Alboraia apretá més en busca de la victoria inclós quan es quedá en un jugador menys, però el Foios apreta les dents, lluita tots els balons i vingué el premi en forma de gols. Al minut 30, el nostre davanter Luis, marcá el 1-2. Tot seguit, Robert en jugada individual per banda dreta ficava el 1-3 i en els ultims minuts de partit, Luis tornava a marcar un gol de bella factura, significant el definitiu 1-4.

Açó es tot, espere aquest proper fí de setmana, contar-vos una nova victoria contra La Creu i així colacar-se en la zona mitja de la calsificació.