sábado, 20 de noviembre de 2010

JORNADA 8ª -INFANTIL FOIOS 0-3 LA CREU

Altra derrota del Foios en casa, La Creu ha estat més ben plantat durant la majoria del partit, encara que en alguns moments el Foios ha dominat el partit.

La primera part ha començat encaixant un gol de córner en el minut 11 de partit, el Foios després ha intentat estirar-se un poc. La Creu ha tingut més ocasions per a fer el 0-2 sense sort, però el gol ha caigut per a La Creu en el minut 30 després de una gran jugada personal.

En la segona part el Foios ha creat un poc de perill a baló parat, destacar també un tir al pal en un córner, hi ha que recordar que La Creu ha pogut fer el 0-3 gràcies als dos jugadors que estaven el mig i que han creat molt de perill sobre la porteria que defenia Juan. En el últim minut de l'encontre marcava en un retruc que va provocar la defensa del Foios i que no va poder fer res el nostre porter.

La setmana que ve visitarem Paterna per a enfrontar-se a un dels equips que lluitara per la lliga. el Valencia.