sábado, 22 de enero de 2011

JORNADA 13ª -INFANTIL LLEVANT 6 - 2 FOIOS

Mal partit del Foios en defensa, i per aixo el resultat advers i tants gols encaixats.El partit va començar amb un gol en contra per a nosatres, pero Santi en una jugada en l'area va aconseguir el 1-1.Pareixia que el Foios anava a donar-li feina al Llevant pero ells van començar a jugar entrelinies i van vindre 3 gols mes del llevant i amb la impotencia del Foios de no poder fer res.

La segona part va ser una altra cosa vam lluitar de tu a tu davant un equip superior i li vam fer patir.Santi va marcar el 4-2 i va posar en dubte a la defensa del Llevant que havia encaixat el segon gol, pero després del gran treball fet en la segona part el Foios va començar a acusar el cansanci i vam encaixar dos gols més i van deixar el marcador final de 6-2

La proxima setmana em de lluitar un partit devant el San Marcelino i intentar guanyar per anar escalant posicions en la taula.