domingo, 30 de enero de 2011

JORNADA 15 CADET. TAVERNES BLAN-3 FOIOS-1

Altra setmana i altre partit que pergam amb poca fortuna. L'equip sols té 14 jugadors,aquesta setmana acudiem al camp del tercer classificat amb 2 baixes i 2 tocats, tinguerem que demanar l'aportació del jugador infantil Santi, que per cert estigué molt acertat, gracies Santi.
El Tavernes s'adelanta en la primera part al minut 20 i abans d'acabar el primer acte , Luis iguala el marcador 1-1. La primera part per punts pot ser que guanyara el Tavernes. Pero en la segona part amb orgull i casta superem clarament al rival, en ocasions i en joc, pero com totes les setmanes 3 arrivades del rival i 2 gols. Nosaltres errarem un penal, pegarem un pal i tinguerem varies ocasions davant el porter i no acertarem. Pareix una crónica plorona pero es la realitat, els pares del Tavernes amb els que tinguerem un bon ambient així ho manifestarem.
Bé, la setmana que próxima el lider imbatut, el Torre Levante. Crec que sense baixes i possiblement amb algún fitxatge, l'equip donant aquesta imatge tindrá bons resusltats. Anim i un poquet de sort per tots jugador, entrenaor i pares.