miércoles, 26 de enero de 2011

JORNADA 14ª -INFANTIL FOIOS 5 - 0 SAN MARCELINO

Molt bon partit es va viure el dissapte en Foios, aon els nostres van golejar al San Marcelino.El partit va començar amb domini del Foios amb prou ocasions per a marcar del nostres pero li va costar prou a Santi per a ficar el primer pero a la fi ho va aconseguir, després del gol vam tindre moltes més ocasions com per a ficar el segon pero la pilota no volia entrar.

La segona part va começar amb domini dels visitant, que van gaudir de diverses oportinitats per a ficar el gol que els donara el empat, la unica forma de que el San Marcelino no marcara era posant el segon i Vicent ho va aconseguir.Després del gol el partit va entrar en una altra dinamica i en els contraatacs vam posar el tercer obra de Pascual.I quasi a la fi del partit Santi posaria el quart despres de un bon xut, i Santi faria el hat-trick despres de recuperar una pilota en mig de camp i posar el 5-0 definitiu.

Molt bones impresions del partit, ordre defensiu amb un Fran estelar i bons contraatacs en general de tot el equip.Proxim rival el Tavernes

3 comentarios:

  1. Aleex si ja pareixes un columnista de diari esportiu com vas millorant. Ara te les curres un poquet mes (en ajuda de Santi i meua quant vaig a ta casa,per supost). Eixe quinto aii!! Amunt Foioss!!

    ResponderEliminar
  2. moltes gracies fran, per cert feres un partidas el dissapte seguix aixina campeon

    ResponderEliminar
  3. jajajajaj ke gracios que erees eh. Vaig jugar regular tirant a mal. avore si no tens tant q "estudiar" i se vejam mees

    ResponderEliminar