lunes, 10 de enero de 2011

ALEVÍ:JORNADA 10: CANET 2-3 FOIOS

Altra victoria del Foios!!! ja van tres seguides, 9 punts. A poc a poc els jugadors van agafant la idèa que el mister vol. El partit va començar amb un gol del Canet als pocs minuts del començament, però el Foios no va perdre mai la cara al partit i no va tardar en empatar amb un gol de Jaume. Acabant la primera part es varem posar per davant amb un gol de Victor Badia. Ja en la segona part el Canet va canviar i fruit del seu domini va arribar l'empat a 2.
Pero el Foios amb un bon plantejament va anar a pel partit amb els jugadors molt motivats i així Joan, a la recta final del partit, va fer el dos a tres definitu i els tres punts per al Foios. Com sempre patint un poquet (tot hi ha que dir-ho).

Aprofite també per a dir que la jornada 9 el Foios va guanyar 7-4 al Albuixech gols de : Jaume 3, Joan 2, Jenifer 1 i Carles 1.