miércoles, 12 de enero de 2011

JORNADA 12ª -INFANTIL FOIOS 1 - 9 DON BOSCO

El lider de la lliga aplegava a Foios com a favorit, i aixi es va complir.En la primera part no va tardar molt a demostrar la clase que tenien els jugadors i marcar gols amb grans jugades del Don Bosco.Els moviments que feien els seus jugadors, la velocitat dels extrems,el toc en general dels equip i la defensa molt adelantada va fer que abans de acabar la primera part el foios perdia 0-4, encara que Santi va maquillar el marcador amb un gran gol de falta directa que va llançar per dalt de la barrera.

En la segona part vam tindre un parell de ocasions per a posar mes gols pero va ser el Don bosco el que va começar a jugar i a cansar als nostres jugadors i a entrar en l'area i van marcar 5 gols més fins aplegar al 1-9.

Estava clar que era un partit molt dificil de guanyar i de jugar, pero hi ha que anar millorant cada setmana i intentar jugar millor.Proxim rival el Llevant UD