jueves, 17 de febrero de 2011

JORNADA 17 INFANTIL - AT. VALLBONENSE 3 - 0 FOIOS

Mal partit dels nostres en comparació a el gran partit davant el Torre, com es de costum no eixim concentrats als partits desde el minut 1 i aixo es reflexa en la estadistica. El partit començava com sempre en un gol en contra després de una falta de entesa entre el porter i la defensa, pero el partit seguia i s'havia de lluitar encara que el Vallbonense estava molt fort i creava molt de perill.Pero en el ùltim minut de la primera part Santi s'en anava soles cara a porteria el central li estira la camiseta i l'arbit pita penal, no es per res pero una ocasio clara de gol roja directa, no va ser ni groga. El porter després va acertar aon va tirar el penal Santi i va fer una gran parada, a la mitja part 1-0.

Pero la cosa no cambiaria en la segona part, primer minut gol de corner, el partit ja entrava en una dinamica que no es podia fer res, aixi pasaren el minuts, vam tindre alguna ocasió pero el que la va marcar va ser el Vallbonense que va posar el 3-0. Després de eixe moment no vam poder fer res i el partit va començar a agonitzar fins que el arbit va voler pitar el final del encontre.

Proxim rival el Malvarrosa alli vam perdre 3-2 pero estic confiat que anem a guayar el partit, i que anem a jugar bé.