sábado, 5 de febrero de 2011

JORNADA 16 INFANTIL - FOIOS 2 - 3 TORRELEVANTE

Bones sensacions es el que cal destacar del partit que a transcorregut avui al camp del Foios, si es una derrota pero per la minima contra el 4 de la lliga i que després del tercer gol del Torre els nostres s'han vingut amunt quant pitjor estava el partit.

La primera part comença amb un gol en els primers segons després de una jugada creuada del Torre ben definida pel seu davanter. En el minut 13 de partit gol olimpic per part del Torrelevante, el 0-2, a partir de aquest moment el nostre rival a començat a tindre moltes ocasions errades i mal definides per part dels seus davanters i a nosaltres ens a costat molt entrar en el partit.

La segona part cal dir que ha començat com en la primera domini del Torre i nosaltres fora del partit, i aixi a vingut el 0-3 després de que el jugador del Torrelevante creuara molt bé la pilota.Després de este gol la gent esperava la golejada pero el Foios replet de orgull a tirat de casta i hem començat a jugar a futbol, baló llarg a Santi es regateja al porter i posa el 1-3, este gol pareixia el de l'honor pero es havia convertit en una motivació per al Foios per a intentar anar a per el partit. Santi va tindre despés varies ocasions errades pero en el minut 28 de la segona part Santi atra vegada de un baló llarg aprofita la jugada i quan el porter ix fa una vaselina per damunt del porter i posa el 2-3.Despres el partit va acabar practicament sense cap ocasio mes.

Per a mi bona segona part, a seguir intentant guanyar i el proxim dissabte jugarem davant el At Vallbonense que ens va guanyar aci 1-2, toca revanja.