domingo, 20 de febrero de 2011

ALEVI COPA FEDERACIO VALENCIANA




MAGNIFICA INTERVENCIO DEL NOSTRE ALEVI A LA COPA FEDERACIO¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Hui a segut un dia que tots recordarem tant els pares com els xiquets que ho han donat tot.Hem sigut dels quatre finalistes (de 40 equips participants) guanyant els quatre partits que hem jugat avui i classificantse per a la seguent ronda .


Primer, en la fase de classificació havem jugat contra el F.B.M. MONCADA C.F. "A" guanyant 3 a 0, i desprès contra el BURJASSOT C. F. "C". 2 a 1.Aleshores ja eren les 2.30 i ens tocava tornar per a jugar els octaus de final, alguns s'han quedat altres han tornat a casa, però tots am el dinar a la gola estavem alli a les 3.40 minuts aficionats inclossos.


Els octaus de final ens ha tocat contra el AT BARRIO LA LUZ-XIRIVELLA "A"amb qui hem jugat un gran partit amb un contundent 5 a 0 ....i clar ens classificavem per als quarts de final i darrer partit de la jornada contra el LEVANTE "G" i que donava la classificacio per a la seguent ronda de la copa federacio.Espectacular partit dels nostres que amb les cames ja ben cansades ho han donat tot, no donant cap opció al contrari, guanyant altra vegada per 5 a 0!!!!...així que aficionats, jugadors, pares de l'escola tenim que tornar el dia 17 d'abril!!! Hem d'estar tots perque son la representació de la nostra escola de futbol...AMUNT FOIOS!! GRÀCIES PRIMER DE TOT ALS XIQUETS PER LA SEUA ENTREGA, AL MISTER PER EL SEU TREBALL, ALS PARES I ALS AFICIONATS PERQUE HUI HA ESTAT UN DIA MOLT BONIC!!!

1 comentario:

  1. Enhorabuena a todos por los excelentes resultados y muchos ánimos para el próximo día 17 de abril.

    ResponderEliminar