miércoles, 2 de febrero de 2011

JORNADA 15 INFANTIL TAVERNES 4 - 0 FOIOS

Massa premi va obtindre el Tavernes després de la gran primera part que va sofrir el Foios.El partit va estar marcat també per el nombre de jugador que no van poder jugar el partit per part del Foios (Pau,Juanma,Santi,Javi i Carlos),teniem sols un canvi en la banqueta.

En la primera part vam tindre el mig camp guanyat i practiment el Tavernes no va podre crear el seu futbol, tanmateix nosaltres tampoc vam tindre la sensacio de poder ficar algun gol, encara que hi ha un posible penal a Vicent, pero que l'arbit no va pitar.La primera part va acabar 0-0 i amb la esperança de poder puntuar en el partit.

Pero la esperança es va acabar en el segon 30 de la segona part quan el Tavernes va posar el primer en el marcador, el partit seguia i el Foios ho va intentar amb pases llargs i jugades rapides pero no va poder ser el Tavernes va posar el 2-0 després de un retruc en un corner i els nostres logicament van abaixar els braços, el esforç fisic que es feu en la primera part va començar a pesar en les cames dels jugadors del Foios, i ens va pasar factura perque el Tavernes va marcar 2 gols més en els minuts finals posant un 4-0 en el partit.

Proxim rival el Torre Levante que lis va costar prou guanyar-nos en la primera volta.