jueves, 24 de febrero de 2011

JORNADA 18 INFANTIL - FOIOS 3 - 2 MALVARROSA

Nova victoria a casa davant el Malvarrosa després de un partit molt lluitat per els dos equips i amb un bon resultat final.

El partit no podia començar millor per al Foios que s'avançava en el marcador amb un gol de Vicent després d'un retruc en l'àrea a la treta d'un corner, pareixia que podiem golejar a la contra pero va ser el Malvarrosa el que va marcar després de una errada defensiva, el partit estava 1-1, pero als pocs minuts Santi es va avançar al defensa del Malvarrosa i va fer una vaselina per a batre al porter , 2-1 es tornavem a avançar en el marcador pero ens va passar com en el 1-0 no marcarem les ocasions i el Malvarrosa va marcar un gran gol de falta que va entrar per tot l'escaire.A la mitja part el resultat era de 2-2.

Pero en el minut 1 de la segona part Santi va marcar un altre gol que suposava el 3-2 després de una jugada individual i de creuar-la davant el porter, ara teniem el partit de cara i tota la segona part per a defendre el resultat i intentar posar la sentencia, qualsevol dels dos equips haguera pogut guanyar el partit pero pese al arbit que va fer tot el posible per a que empatara el Malvarrosa ells no van poder marcar i nosaltres vam aconseguir la cinquena victoria en lliga.

No va ser un partit molt vistos pero esta bé, vam lluitar i vam aconseguir els tres punts encara que el Malvarrosa va tindre les seues ocasions. Proxim rival : Acero que ens va golejar en Foios en la anada per 1-5