sábado, 5 de febrero de 2011

Jornada 16, Cadet FOIOS-1 TORRELEVANTE "A"-1

EIXE CADET A TOPE!!!!!!!!!!!!!

Per fí, un maginífic resultat, empat a 1 front el Torrelevante, líder del grup i tots el partits guanyats.
Quin partit, quin ambient, quina lluita per part dels nostres, quin orgull de ser foier i del Foios.
En aquestos partits és nota que estem en Primera i jugavem contra el líder. Jugadors i pares d'equips contraris, entrenadors, ojeaors de futbolistes... L'escola tenim que treballar per mantindre sempre esta categoria. Duc molts anys per tots els camps de la comarca i fora d'ella i l'ambient de hui no el recorde.
Després de escriure unes lletres amb el cor, parlaré un poc del partit.

Primera part molt bonica, jugant sense complexos de tú a tú al líder. Ocasions per part del Torre, molt ben resoltes pel nostre porter Santi (molt bé Santi, millor partit de la temporada).
Dos xuts al pal de Jordi, que junt a Luis han marejat a la defensa contraria.

En la segona part, el mateix, lluita per tot el camp i en una jugada molt ben duta pel Torre, gol, 0-1. Ix Robert i al minut xoque amb el cap, entre Albert i Robert (els dos al hospital, per cert estan bé). Menys mal que hui si teníem canvis, han eixit Fran i Zoilo, i han segut determinants, ja que un penal clar sobre Jordi, la marcat Zoilo, significant el 1-1- definitiu.

AMUNT, CADET, LA SETMANA QUE VÉ MÉS.

3 comentarios:

  1. VUIC FELICITAR AL FOIOS CADET PER EL GRAN PARTIT CONTRA EL LIDER E INVICTE TORRE LEVANTE,Y VOLDRIA DESTACAR UNA JUGADA DEL TORRE EN EL DESCONTE KE TIRA SANTI EL BALO FORA PER LESIO Y EL TORRE EN UNA FALTA DE ESPORTIVITAT NO TORNA EL BALO.

    ResponderEliminar
  2. Molt be eixe cadet......Gran partit que demostra el que pot fer aquest equip si la sort i les circunsntancies (lesions, expulsions..plantilla curta...)ens acompanyen.Eixint en aquesta mentalitat podem fer moltes coses.ANIMMMM.......(Un fort abraç a Robert i Albert que no pugeren acabar el partit per el colp entre els dos)Ja estan millor....

    ResponderEliminar
  3. Que gran partido vi el Sabado, lastima que al final el Torre en una falta total de deportividad no devolviera el balon y no soolo eso sino que algunos integrantes del banquillo del Torre se rieran e incluso burlaran por que nosotros protestaramos esa actitud, un gran equipo no lo es solo por ganar e ir primero lo es por otras muchas cosas, y en esas otras cosas el FOIOS es mucho mas grande que el Torre.

    ResponderEliminar