sábado, 18 de diciembre de 2010

JORNADA 11ª -INFANTIL PARRETA 1 - 2 FOIOS

Partit intens el que s'ha jugat aquest matí en València, amb una victoria merescuda del Foios. Ha sigut un partit molt discutit per els dos equips fins a la fi del encontre.

La primera part començava amb el domini del Foios i no tardaria a avançar-se en el marcador 0-1 després de una falta botada per Miguel i que Raul definia magistralment a un costat del porter que veia com passava la pilota. El Foios seguia dominant gracies a la pressió que feia l'equip en general i a clares ocasions que vam tenir. A la mitja part teniem el marcador a favor i la sensació de poder fer més gols en la segona part.

Pero no va ser aixi, en la segona part va començar amb un gol en contra que suposava el 1-1. A partir de este moment el partit va començar a obrir-se un poc i podien ficar el gol qualsevol dels dos equips, nosaltres vam seguir jugant el nostre joc amb ocasions i tallant els contraatacs del parreta, també defenent be les jugades a baló parat, que tant ens costa de defendre, i en el ultim minut Santi entrava sol fins a la porteria pero li fan falta que ell mateix tira, el porter la para pero apareix Ruben per a ficar el definitiu 1-2 i guanyar el partit. Després vam tindre que defendre bé durant els 4 minuts restants i acabar el partit.

Les sensacions han sigut bones de tot l'equip des del porter fins al davanter, destacant a Nacho porter del alevi que ha jugat un gran partit encara que fora el seu primer partit de futbol 11, també cal destacar la feina de Raul per banda ja que el primer gol a eixit de les seues botes. I per finalitzar la gran adaptació en dos partits de Fran en la posició de central. I de la resta destacar de tots la gran actuació i la enorme actitud durant tot el partit.