lunes, 13 de diciembre de 2010

JORNADA 10ª -INFANTIL FOIOS 5 - 6 IMPOSSIBLES

Partit de bojos es el que es va viure el dissabte en Foios. Nosaltres els remuntarem, però ells torneren a remuntar un resultat molt advers per a ells i que pareixia impossible de donar-li la volta al marcador.

La primera part va començar molt mal per a nosatres que encaixàrem un gol en els primers minuts i que després ens va costar molt entrar en el partit, fins que Santi marcara un gol aprofitant un rebuig que ell mateixa va provocar. Vam tindre alguna ocasió per a fer gol però es tornaria a avançar en el marcador per segona volta el Impossibles. Pero Santi va tornar a marcar després de un gran pase en profunditat i de regatejar al porter, el resultat a la mitja part 2-2 i tot estava en el aire.

La segona part va ser distinta, el Foios va començar molt fort i Santi no va tardar a marcar un altre gol que suposava el 3-2, després de un tir de fora l'àrea ajustat al pal. El Foios tenia al Impossibles contra les cordes i Santi va tornar a fer un gol, el quart en el seu compte particular, deixant un 4-2 en el marcador després de un tir de dins l'àrea amb bona definició. El partit va agafar una perspectiva bona per al Foios que dominava clarament en el joc i en el marcador. Després en una grandíssima jugada de Pascual, Toni va fer el 5-2 en el marcador, el partit pareixia sentenciat. Els Impossibles es van animar i començaren a pujar línies, el 5-3 va aplegar després de un rebuig de un còrner. I a partir de este moment va aplegar la remuntada espectacular del Impossibles. El 5-4 aplegaria també de un còrner que no vam saber defendre, sols quedaven 4 minuts i el Foios pareixia mort, el 5-5 va aplegar practicament en el últim minut amb un gol en propia porta. I el 5-6 va aplegar en el descompte després de un xut de fora l'àrea que Juan no va poder parar. El partit finalitzava amb el resultat de 5-6

Per a acabar, dir que no vam fer un mal partit, al contrari, va ser un partit molt lluitat per els dos equips , el Foios no ha de vindres avall, i a de intentar guanyar el proxim dissabte contra el Parreta