domingo, 31 de octubre de 2010

5ª JORNADA INFANTIL - CRACK'S 0 - 1 FOIOS

Primera victòria de la temporada amb molt de sofriment i amb un enorme treball de tot el equip del Foios.La primera part del partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips,els Crack's van tindre alguna ocasió per a marcar però no van poder,i el Foios resistia i la primera part acababa 0-0.En la segona part nosaltres vam eixir molt millor i ens va premiar en el marcador prompte,en el minut 9 Vicent va provocar molt bé el penal al retallar al defensa del Crack's dins de l'àrea,i Santi va enganyar al porter en el llançament de la pena màxima fincant al Foios 0-1 per davant en el marcador.Després del gol no va ser fàcil, el rival jugava bé a futbol i s'havia de estar molt atent en defensa i eixir al contraatac.I així van pasar els minuts amb el resultat favorable sense que tingueren ocasions clares.Guanyar aquest partit serà clau per a enfrontar-se amb la moral alta al Puçol.