miércoles, 20 de octubre de 2010

3ª JORNADA- CADETE: MALVARROSA-2/ FOIOS-1

Partit de poder a poder amb molt de desgast físic per part dels dos equips. En la primera part en el primer quart de partit tinguerem la clau del partit ja que fallarem un penal, que supossaba ficar-se per davant en el marcador i jugar amb més tranquilitat. Els partits de cadete duren 40 minuts per part, pues el Malvarrosa marca el 1-0 en el minut 39 de la segona part, el Foios empata en el minut 43 i l'equip contrari marca el 2-1 en el minut 48 (8 minuts de descompte).

Sense comentaris, després d'un partit de molta lluita e igualtat, tinguerem un final d'infart. Els jugadors del Foios cumpliren en un camp molt xicotet i amb molta pressió del públic. Les derrotes son doloroses, però si s'ha lluitat durant tot el partit, l'equip deu de confiar amb el seu treball. Felicitar a tots i en especial a Adrian Navarro que en estes 3 primeres jornades ha tingut que jugar de porter per la lesió de Santi. Esperem que Santi ja participe aquest dissabte en Foios a les 11:30 contra l'Acero. Vos esperem a tots. Per cert el gol el marcá el gran Pepe Navarro, que amb este gol ja du 3 igual que Luis Cabezas.

3 comentarios:

  1. la veritat és que l'equip está donant bones vibracions i considera que amb l'incorporació del porter, la recuperació d'Adrian com a jugador i el treball de tots podem fer més coses.Som un equip molt ben armat i no hem de tenir por a res!!! Sobre el tema de l'ambient a la Malvarrosa un apunt. i és que no es pot permetre la pressió del públic cap als nostres jugadors...que anime cadascú als seus però des-de el respete!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola. Vona cronica Rober, per ser la primera esta ven feta y explica, avore si recupereu al porter y a partir d'entonses teniu mes sort, anim.

    ResponderEliminar
  3. molt bé Rober, ni les cróniques del Super ens van a superar!!!ánim a tothom per a participar en la web!!

    ResponderEliminar