domingo, 24 de octubre de 2010

4ª jornada 23/10/10 Cadets. FOIOS CD- 2 C.D. ACERO- 2

Bon dia a a tots, després d'unes hores de reflexió, vaig a intertar contar-vos el partit que el nostre equip jugà ahir front a una escola important C.D. ACERO.

De principi Fran l'entrenador modificá un poc el sistema, passa del trivot en el mig del camp a 2 mig-centres jugant més en paral.lel i un miga-punta. El Foios desplegá un joc molt vistós, arribant a porta contraria en cert perill i tenint ocasions. A mitat de la primera part una jugada entre Luis i Zoilo, acabá en gol d'este últim, donant justicia al marcador.

La segona part, i no m'agrada parlar dels arbrits, este senyor és va convertir en protagonista del partit, ensenyant targetes grogues sense sentit als 2 equips. L'equip més perjudicat forem el Foios ja que durant bona part de la segona part jugarem amb 9, per les expulsions molt rigoroses d'Albert i Luis. Faltant 3 minuts expulsá al porter de l'Acero.

M'oblidat dels gols parlant de l'arbrit. La segona part començá més igualada, l'equip visitant adelantá les línees i dispossá d'un parell d'ocasions. En una jugada desgraciada, per un rebuig del nostre porter Santi , ens empataren el partit 1-1. En un jugador menys, Luis colocá el 2-1 en el marcador, abans que l'expulsaren de forma injusta per doble groga.

Una vegada més després de tanta lluita i esforç, l'equip contrari en el descompte (min. 46), ja sabeu que els partits de Cadets duren 40 minuts, en l'últim baló al àrea, l'Acero ens empata el partit 2-2.

No passa rés, la setmana que vé més. Amb esta actitut de treball, l'equip amb menys mala sort traura els resultats. La setmana que vé també juguem contra una escola de futbol de molta solera, CRACKS. Sort i fins l'altra.