miércoles, 16 de marzo de 2011

JORNADA 21 - INFANTIL - PUÇOL 2 - 3 FOIOS

Victoria del Foios en Puçol després d'un partit molt lluitat per part dels dos equips, el partit va ser dur i de poques ocasions, i feia falta aprofitar les poques que es varen tindre.

El partit comença perfecte, Santi va avançar al Foios en el marcador en el minut 2 despres d'una gran pasada de Gimeno i de regatejar al porter. El partit entra en una atra dinamica, nosatres voliem sentenciar i ells empatar el més pronte posible i aixo va fer el Puçol marcar el empat després de una falta de entesa entre la defensa i el porter.El partit es complicava perque el Puçol pareixia millor plantat en el camp i ens creava perill pero en el millor moment va a pareixer Santi per a posar el 1-2 d'un tir de fora l'area amb molta intenció.La primera part acabava amb el 1-2.

En la segona part varem anar a per el tercer gol per a sentenciar el partit i Santi amb un gol de dins l'area burlant el fora joc ja que estava sol va batre al porter per baix i a un costat va anotar el 1-3.El puçol a partir de ixe gol buscava la remuntada pero li costava molt, tenia ocasions pero no les marcava i nosaltres ixiem en molt de perill a la contra.Pero en una treta de corner el puçol va marcar el 2-3 despres de un rebuig en l'area.A partir d'aci va començar el patiment, no es que ell tingueren moltes ocasions en este tram de partit pero en qualsevol ocasió podien marcar.Santi va fer un tir al pal que nos haguera donat la traquilitat que necesitavem pero ens va tocar sofrir fins al final.

Bon partit en general, gran desgast fisic dels jugador i nova victoria.Proxim rival Alboraya, que ens goleja en el partit de anada per 7-1