lunes, 14 de marzo de 2011

JORNADA 21/ CADET. PUÇOL-2 FOIOS-2

Bon resultat el dissabte en el camp Jose Claramunt de Puçol, empat que ens deixa 3 punts per davant del Puçol. Empat que sap a poc, ja que la segona part fou del Foios per joc i per ocasions.
La primera part el Puçol dominá un poc més el partit, però sense crear perill en la nostra porta. El resultat en eixa primera part reflectia un 0-0, poc de perill en les arees molt de centrocampisme. En la segona part el Foios dominá més el tempo del partit, peró sigué el Puçol el que s'adelantá en el marcador, en un mal antes de la nostra defensa. De seguit Robert marca el 1-1 en jugada individual. En els ultims 5 minuts gol del Puçol en jugada de corner i gol del Foios en jugada de corner, gol marcat per Nico. Destacar el debut de Lucas, jugador que hem fitxat del Betera, sort i amunt. Bones festes falleres a tots.