lunes, 7 de marzo de 2011

JORNADA 20, CADET FOIOS-0; CRAKS "B"-1

Altre mal resultat a casa. Derrota per la minima ante un bon equip CRAKS, (0-1).
Un altra setmana acudim al partit amb 12 jugadores cadets (3 tocats) i un jugador infantil (Fran Cabo). El partit estigué molt igualat. Durant la primera part els dos equips tingueren ocasions, sobre tot un tir al pal per part de Luis al minut 10. El CRAKS marca el seu gol al minut 30, en un tir desde fora l'area.
En la segona part l'equip contrari disfrutá de més ocasions que el nostre, peró el marcador ja no torná a modificarse.
Les cróniques no son molt detallades ni molt extenses, sincerament l'equip no te sort. La plantilla es curta i les lesions son continues, crec que mentre no contem amb tots els jugadors, l'equip infantil te que aportar jugadors per a poder competir amb les mateixes condicions que els equips contraris.
Sort la setmana que vé a Puçol. AMUNT XIQUETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!