miércoles, 2 de marzo de 2011

JORNADA 19 CADET. ACERO-0 FOIOS-2

Gran partit del nostre cadet en un camp de molta solera i tradició com el "Fornas", davant d'una de les escoles més importants de la zona. Com quasi tota la temporada acudim al partit amb alguna baixa, sols 13 jugadors (2 tocats i un infantil). Per cert destacar l'actuació del nostre jugador infantil, Santi, que jugá tot el partit amb un gran nivell i amb molta confiança.
La veritat que en els primers 15 minuts l'Acero ens apretá de valent. Tingueren un parell de bones ocasions, peró segons el partit avançava el nostre equip agarrá confiança i poquet a poquet sense fer molt de ruido, passá a dominar el partit sobre tot en la segona part.
Eixe domini es va traduir en gols, que vingueren de la má (en realitat marcá amb el peu) del nostre máxim golejador LUIS (el xiquet de Rafelbunyol). El primer a la treta d'un corner i el segon a centro de SANTI.
Avant cadet, amb aquest joc podrem fer una temporada molt digna, i amb un poquet de sort (que no l'hem tingut en tota la temporada), guanyar a qualsevol equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario