miércoles, 9 de marzo de 2011

JORNADA 20ª - INFANTIL FOIOS 2 - 4 CRAKS

Bon partit es va viure en dissapte passat els nostres havien de llevar-se la espina del 8-0 amb un bon partit i ho varen aconseguir, el Foios va demostrar que lluitant els partits podrien ser de altra manera encara que no van poder emportar-se els 3 punts.

En els primers minuts de partit no vam deixar jugar al Craks que veia com ens anavem acostant a la porteria, encara que ells es varen avançar en el marcador en el primer baló que pasa el mig camp.Després teniem que seguir lluitant per a buscar el partit però no teniem sort els contraatacs dels Craks eren perillosos encara que no aplegaven a porteria.Però Santi va empatar el partit quasi quant s'anava a acabar la primera part després de una gran jugada, a la mitja part 1-1.

La segona part va començar igual que la primera amb molta presió per part dels nostres i prou de perill, pareixia que el partit seria per a nosaltres. Pero el Craks va posar el 1-2 amb una jugada en molta fortuna que va rebotar en un defensor.A partir del gol haviem de espabilar i tornar a empatar el partit, Santi va tindre el empat en una falta (per a mi penal) que va roçar el pal, després un tir al pal, i a la tercera Santi no va perdonar despres de fer-li un barret a 2 defenses i definir perfectament davant el porter sense ficarse nervios.Als pocs minuts el Cracks marcaria de falta i sense que ens donara temps a reaccionar ens posaren un altre gol amb molta fortuna el 2-4, a partir del quart gol no vam poder fer res i el partit va acabar amb eixe resultat enganyos.

Dir que la actitud a sigut bona, em lluitat, sense sort, pero em de seguir buscant mes victories.Proxim rival:Puçol al que guayarem 3-1 en Foios.