martes, 12 de abril de 2011

JORNADA 24 INFANTIL - FOIOS 0 - 5 VALENCIA

Derrota davant el lider de la lliga que va ser superior durant tot el partit.El resultat es va quedar curt per a la quantitat de ocasions que varen tindre els visitants, encara que la actitud dels nostres va ser excelent. En la primera part vam aguantar el resultat de 0-1 ja que ells es varen avançar pronte en el marcador.Varem tindre alguna que atra ocasio, es a dir la primera part hi ha que donar la enhoraona als xiquets que varen lluitar davant un equip molt superior. I en la segona part el fisic se va apoderar dels nostres i aixo ens va pasar factura vam tindre que defendre molt arrere.Sense fer ocasions i en el Valencia volcat varen caure del costat del Valencia i varen fer mes gran la ferida de la primera part. Gran actitud davant el lider.Proxim rival Imposibles de levante, que asi en foios es va viure un partit epic 5-6.