domingo, 3 de abril de 2011

JORNADA 22 - INFANTIL FOIOS 0 - 3 ALBORAYA

Bon partit vam fer contra el Alboraya el passat dissabte, els vam aguantar prou be als 3 de la lliga. El domini era de ells, realment en la primera part ells van jugar molt millor, ens varen crear perill, tiraren tirs al llarguer i al pal, fallaren un penal, pero la primerapart acaba com va escomençar 0-0 En la segona part la cosa va cambiar ens varen fer un gol massa pronte i els anims van començar a acabar-se a partir de eixe moment intentavem fer algun gol pero el alboraya en va fer 2 gols mes sense que nosaltres poguerem fer res, tambe nosaltres vam tindre un penal que va parar Vicente ,i aixi va acabar el partit 0-3 Destacar l'actitud sobre el camp i almenys intentar-ho davant un equip superior