sábado, 15 de octubre de 2011

BENJAMIN A FOIOS 15-2 POBLA DE FARNALS

Va començar la lliga 2011-2012 amb una victòria del Foios , que durant tot el partit va ser molt superior a l'equip de la Pobla de Farnals tant en joc com en gols.Tot va començar amb el primer gol de Ferran , després va vindre el segon de Valero, i el tercer de Pablo que va sorprendre a tots inclús a ell mateix amb un gran gol . Un equip ben situat en el camp i amb la direcció de l'incombustible Jorge Valero que va fer un recital de bon futbol i va marcar dos gols més amb una certa facilitat durant la primera meitat.
Durant uns minuts, amb la tranquil•litat que et dóna el marcador de 5 a 0 a favor va tindre uns minuts de desorientació que aprofità l'equip rival per a marcar dos gols. Però l'equip va reaccionar i tots els jugadors van fer un gran partit començant per la porteria i defensa, junt amb els jugadors del mig camp que no van parar d'assistir balons perquè fora tot un recital de gols culminats per Valero amb la seua superioritat física (5 gols), per Ferran per la seua picardia (5 gols) , amb Pablo amb la seua eficàcia en la banda (2 gols) amb Sergi amb la seua astúcia (1 gol ) i amb Jaume pel seu saber estar (1 gol).Però el gol més aplaudit del matí va ser el gran gol marcat per Empar de penal que va ser imparable per al porter de la pobla de Farnals, que res va poder fer en cap dels 15 gols marcats pel Foios que va dedicar la victòria a Arnau i Eliseo els dos grans entrenadors de la temporada passada que tant tenen a veure amb el bon funcionament d'este equip i que estaven recolzant-nos en este primer partit . Per supost agrair a Roberto i Borja el seu treball i dedicació a l'equip, que estem segurs va a donar molt bons resultats.

Felicitats pel bon inici de temporada

Fernando (Pare de Ferran , per als despistats)

Gols: Ferran (5 gols), Valero(5 gols), Pablo(2 gols), Sergi(1 gol), Jaume (1 gol) i Empar (1 gol).